Куфар

5 продукта на Шушулка, които взимаме на път лятото

Share this post
  1. Муселинова пелена или муселиново пончо – муселинът на Шушулка е най- качественият, който сме ползвали. Ако понякога пелените са по-твърди или след изпирането стават такива, тези са изключително меки и нежни. Това е най-използваната вещ, която винаги присъства в багажа ни – одеало, хавлия, за повиване, като подложка в количката, в столчето в колата, вместо многократна пелена. Ида и Дари откриха и функцията ѝ на рокля. А пончото е страхотен вариант за плаж, тъй като е прохладно и леко, а децата могат да го носят докато играят на плажа. Муселинът определено е “a must”, а и не заема място.  

2. Тениска/потник от мерино – подходяща е за планина, за по-хладни вечери, а и за горещи дни. Може да се изненадате, но поради дишащите ѝ свойства, вълната е добра и за плаж, когато не искате детето да изгори или подухва. В планината за бебеносене, вълната е безценна. Не попива потта като памука и дори влажна, запазва терморегулиращите си свойства.

3. Повивалник – направен от непромокаем материал тип PUL и муселинова подложка. Най-ценното е, че е компактна подложка, може да се сгъне, както ви е удобно и винаги има малко място в раницата ви за нея. Открих и още една употреба – слагам я като покривка докато децата се хранят в колата. Така последния път Явор яде сладолед докато пътуваме, а баща му не получи удар от резултата. Удобна е освен за смяна на пелени, и за спане, за да оставите малко бебе някъде на земята. 

4. Многократен бански – освен, че е функционален и се регулира с копчета, не генерира боклук, както еднократните бански гащи. Освен това десените са шарени и летни. 

5. Непромокаема многократна торба – винаги си я нося в чантата, дори гледам да имам повече от една. Първата ползвам за чисти дрехи, а във втората прибирам многократни пелени, мръсни или мокри дрехи. Особено удобни са за басейн или море и мокрите бански повече няма да правят целия ви багаж вир вода. Удобни са за закачване на раница или количка, перат се и се използват отново. Не се препоръчва да се слагат в сушилня, но така или иначе съхнат много бързо. 

В момента Шушулка имат промоционални цени на част от описаните от нас продукти, така че сега е най-добрият момент да пробвате нещо набелязано. А с код ontheroad5, получавате допълнително още 5 % отстъпка! Намалението ще продължи до 31-ви август или до изчерпване на количествата. Очакваме вашите отзиви и снимки с продуктите на Шушулка на път!

Author: Нели

Здравейте, аз съм Нели и съм майка на двама от главните герои тук – Явор и малкия му брат Вихрен. Обичам храната, кулинарията, да се срещам с нови хора, да прекарвам време в природата, да танцувам, да изследвам нови места и култури. Обожавам да съчетавам пътуването със страстта си към хубавата храна. Смятам, че пътувайки с децата си, бихме могли да им предадем уважение към природата и различните хора.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

80  +    =  87

Related stories

За разликите между самар и ергономична раница и нашият опит с Deuter Kid Comfort