Куфар

Бебешки слънчеви очила Ki ET LA

Share this post

Често получаваме въпроси за слънчевите очила, които Ида носи на снимките. Марката им е Ki ET LA, лесно достъпни са на българския пазар и по-надолу можете да прочете накратко какви са впечатленията ми.

Освен че са красив аксесоар, в определени ситуации слънчевите очила изпълняват важна функция – да предпазват окото. При слънчево време на плажа или в планината (особено, ако има сняг!), за мен слънчевите очила са задължители, така че намират за практично и детето ми да носи такива. Ki ET LA е френска марка, специализирана в произвиодството на слънчеви очила за бебета и деца и след около година на ползване на продуктите им, определено бих ги препоръчала.

Очилата са направени от мек, гъвкав и нечуплив материал и са изключително леки. Снабдени са със специална регулираща се лента и най-важното – максимална степен на защита – лещи 4 категория ( UVA, UVB, UVC). 

Марката предлага няколко различни размера, които обхващат възрастовата категория от 0 месеца до 6 г. За Ида до момента съм купувала двата най-малки модела – Diabola (0 – 18 м.) и Jokaki (12 – 36 м.). Първите ми остават фаворит заради страхотната си форма и добре измислена функционалност – очилата се въртят на 180º в зависимост от възрастта на детето, за да паснат перфектно на дори и на най-малките нослета. Цветовете, в които се предлагат са толкова свежи, че на мен ми беше трудно да избера – със сигурност ще намерите такъв по свой вкус! Очилата пристигат заедно със симпатична памучна торбичка, която можете да ползвате за съхранение. Марката не доставя директно до България, но Ki ET LA можете да намерите в доста от бебешките магазини у нас, включително и онлайн.

Освен при ярко слънце, очилата могат да са полезни, за да предпазят детето при снеговалеж, вятър или прах.  Аз ги нося почти винаги с нас – не заемат много място и не можете да ги счупите, така че смело ги сложете в чантата или джоба на якето си.

от къде: например от тук 

цена: около 50 лв., освен ако не уцелите някое намаление

възраст на детето, за която са подходящи: Diabola – 0 – 18 м., Jokaki – 12 – 36 м.

полезно за: всеки сезон, на плажа, в планината, в града. 

тегло/размер: 10 гр. / 12 x 10 x 4 см

Author: Вики

Запален планинар, колоездач и скиор, обичам да прекарвам времето си в планината и зиме, и лете. Харесвам хубавата храна и вино и обожавам да пия качествено кафе! Обичам книгите и музиката, както и да пътувам със семейството си.
Майка съм на красиво момиченце на име Ида.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

54  +    =  56

Related stories

5 продукта на Шушулка, които взимаме на път лятото